Behandelingen

Behandelingen

In de praktijk van Dokter Ye kunt voor diverse type behandelingen terecht:

Behandelingen Acupunctuur en Moxa Thearapie

acupunctuur dokterye

Acupunctuur en Moxa Therapie worden vaak in combinatie genoemd. Acumosatherapie Acupunctuur is een therapie waarbij stimulatie en reducering wordt gegeven op een of meerdere acupunctuurpunten. Door middel van manipulatie met verschillende type naalden wordt energie gestabiliseerd, met het doel ziekten te voorkomen en te genezen. Lees hier meer over:

Behandelingen Chinese Tui Na Massage

tuina massage

Chinese Tuina massage is een traditionele massage techniek die de verschillende energiebanen in het lichaam stimuleert en energieblokkades elimineert. Daarnaast zorgt deze massage voor een goede doorbloeding waardoor het functioneren van de organen verbeterd. Tui Na massage kent veel gevarieerde manipulatie technieken. De keuze van de techniek berust op de oorzaak van de ziekte en de klachten van de patiënt. Lees hier meer over:

Behandelingen Chinese Kruiden Therapie

Chinese kruiden therapie

De Chinese kruiden therapeut arts zal op basis van de diagnose een Chinese kruiden formule samenstellen. De Chinese kruiden formule bestaat uit verschillende ruwe kruiden ingrediënten waarvan u thuis een aftreksel maakt. Lees hier meer over:

Cupping

Dokter Ye cupping

Cupping oftewel vacuümtherapie is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. Door deze bollen van binnen met vuur te verwarmen wordt het zuurstof weggehaald. De bollen dienen vacuüm vastgezogen te worden aan de huidoppervlakte. De bollen moeten dan ook zo snel mogelijk op de huidoppervlakte geplaatst worden. Lees hier meer over:

Gua Sha

gua sha

“Gua” kunnen we vertalen met “schrapen”. “Sha” betekent “gestagneerde energie die zich in het lichaam vertaalt naar klachten of ziekten”. Voor deze behandeling wordt olie op de huid aangebracht en vervolgens wordt hier met een schraper oppervlakkig geschraapt. Lees hier meer over: