Wie is dokter Ye?

Wie is dokter Ye?

Therapeut Dokter Ye beoefent acupunctuur in Utrecht. Acupunctuur bestaat al duizenden jaren in China.

Met acupunctuur worden Yin en Yang in evenwicht gebracht. Hierdoor kunnen ziektes voorkomen worden of genezen.

Dokter Ye heeft meer dan 30 jaar ervaring in acupunctuur. Eerst in China, later in Utrecht.  Haar goed lopende praktijk aan de Rijnlaan bestaat sinds 2004.  Ze heeft veel kennis en ervaring en krijgt positieve reacties van patiënten.

over dokter ye
Dokter Ye Acupunctuur Utrecht

Dokter Ye groeide op in de provincie Zhen Jiang, een regio aan de Chinese oostkust, onder ShangHai. In China startte zij haar opleiding in het ziekenhuis, waar ze ook jarenlang als acupuncturist actief is geweest. Op de leeftijd van 35 jaar kwam ze naar Nederland om in een eigen praktijk patiënten te helpen.

Zij verdiept zich continu in nieuwe technieken die in China worden ontwikkeld. De afgelopen jaren (2018 en 2019) volgde ze in Duitsland en in China cursussen bij professor Qian Dejin om haar technieken actueel te houden.

Professor Qian Dejin ontwikkelde een acupunctuur techniek waarbij met minder naalden meer resultaat te behalen valt. Verticale en horizontale acupunctuur is een nieuwe technologie van de traditionele acupunctuur, met mindere naalden en snellere resultaten. En makkelijker te accepteren.

Dokter Ye past ook in haar praktijk deze nieuwe technieken toe en met goed resultaat. Zo behandelde ze met deze nieuwe techniek een patiënt die jarenlang gebukt ging onder ernstige hoofdpijnen. Dankzij de nieuwe technieken was de hoofdpijn na een aantal behandelingen verdwenen.

In Nederland opende ze haar praktijk aan de Rijnlaan 54 in het jaar 2004. Daarvoor werkte ze im verschillende TCM praktijken.

Stage lopen in ziekenhuis Anqing Duxiu bij professor Qian Dejin.

Fijn om mensen te helpen

In de praktijk van Dokter Ye wordt tevens gewerkt met Chinese kruiden en tuina massage.

Loop gerust eens binnen voor informatie over onze praktijk en de behandelingen. Of bekijk hier op de site hoe Dokter Ye u kan helpen.

“Ik vind het fijn om mensen te helpen. Acupunctuur werkt snel en ik word altijd blij als ik patiënten snel van de pijn af kan helpen. Ik zie hier mensen huilend van de pijn binnen komen en lachend weer weggaan. Dat doet mij goed. Ik merk soms dat mensen wantrouwend zijn. Zo’n klein naaldje? Hoe kan mij dat nou helpen? Maar het werkt echt, kom eens langs en probeer het, zou ik zeggen..”

Dokter Ye